Урочистий вечір «Захисники України» з нагоди Дня Збройних Сил України

Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

6 грудня в Україні відзначається свято – День Збройних сил України. Це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності й цілісності України.

Із цієї нагоди 6 грудня 2019 року в міському будинку культури відбувся Урочистий вечір «Захисники України». На заході були присутні: міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, депутати міської ради, військовий комісар Ніжинського об’єднагого військового комісаріату Володимир Якущенко, військовослужбовці міста та члени їх сімей.

Ведуча Антоніна Купрій привітала всіх зі святом, а особливо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто зі зброєю в руках стоїть на сторожі незалежної України, надійно захищаючи державу, забезпечуючи мир і спокій нашого народу. Саме на їх адресу в цей святковий день лунали привітання.

Зі словами щирої подяки воїнам за вірність, служіння Україні та її захист до військовослужбовців звернувся міський голова Анатолій Лінник. «Сьогодні не просто свято Збройних Сил України. Сьогодні свято всього українського народу. Саме завдяки вам ми живемо у вільній незалежній країні. Ви справжня гордість нашої нації. Нехай ваша мужність буде міцніша за будь-яку броню, нехай вас минають лихоліття, які супроводжують війну, а саме поранення і втрати своїх побратимів. Я щиро вдячний за вашу мужність, патріотизм, відданість своєму військовому обов’язку, любов до рідної землю. Нехай буде завжди з вами Божа благодать і Ангел Охоронець над кожним із вас!» - наголосив Анатолій Валерійович. Він щиро подякував військовим та побажав всім міцного здоров’я, благополуччя, добробуту, оптимізму, родинного тепла і затишку, а також мирного неба над головою.

Свято продовжилось концертною програмою за участі кращих танцювальних колективів, музикантів та вокалістів міста.

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

06.12.2019