Успіх ніжинських туристів на Відкритому Кубку Дніпровського району, першому етапі Кубку Києва зі спортивного туризму «Х-Drive-2017»

21 січня стартував відкритий кубок Києва зі спортивного туризму в приміщенні “X-Drive-2017”, перший етап кубку, кубок Дніпровського району, відбувся в спортивному залі ліцею № 208. Змагання проводяться управлінням сім’ї, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Київською міською федерацією спортивного туризму спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації та Центром дитячо-юнацької творчості Дніпровського району.

До програми змагань включено особисто-командні змагання в подоланні дистанції “Смугаперешкод”. Першість проводилася на дистанціях І, ІІ та ІІІ класів серед учасників трьох вікових груп. Різниця між класами дистанцій полягає в складності та кількості перешкод, які потрібно подолати якнайшвидше.

Переможці та призери змагань мали можливість виконати або підвищити спортивні розряди.

У змаганнях взяли участь 125 спортсменів різних вікових категорій, представників туристських гуртків та клубів Києва та інших міст, серед яких 1 майстер спорту України та 12 кандидатів в майстри спорту. Ніжин на цих змаганнях представили вихованці турклубу «РАНДЕВУ» Центру ТКУМ, керівники Ровенчин Ірина Олександрівна та Ровенчин Олександр Степанович.

У І класі змагалися юні туристи молодшої віковоїг рупи 2004 — 2006 років народження. Призерами змагань стали і ніжинці: Адаменко Дарина-І місце, Куйда Валерія-ІІІ місце (обидві «РАНДЕВУ» Ніжин).

У ІІ класі першість виборювали спортсмени молодшої та середньої вікової групи. Серед дівчат загальну першість виборола Півень Наталія («РАНДЕВУ» Ніжин).

На дистанціях ІІІ класу за першість та норматив І спортивного розряду змагалися спортсмени середньої вікової групи та представники категорії “дорослі”. Серед чоловіків першість вибороли представники команди “Темп” з м. Ніжин Сергій Онищенко-І місце, Євгеній Кононець-ІІ місце (колишній вихованець турклубу «РАНДЕВУ»).

На дистанції Адаменко Дарина

На навісній переправі Куйда Валерія

Скельний підйом долає Півень Наталія

26.01.2017