Вшанування пам’яті героя України

25 січня в Ніжинській ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 відбувся День вшанування пам’яті випускника школи, героя України Баширова Тахіра Тахіровича, який загинув 25.01.2015 року в м. Донецьку, захищаючи територіальну цілісність та незалежність нашої рідної України.

У школі, біля меморіальної дошки Баширова Тахіра Тахіровича, відбувся урочистий захід вшанування його пам’яті, на якому були присутні побратими героя, учні та вчителі школи. Із словами вшанування подвигу та героїзму випускника школи Баширова Тахіра Тахіровича, вічно живої пам’яті про героя звернулась до присутніх директор школи Павлюченко Т.М. Із спогадами про події 2015 року, словом про вшанування пам’яті Баширова Тахіра Тахіровича виступив професор, доктор історичних наук, завідуючий кафедрою історії України Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя – Луняк Є.М. та вчитель історії та правознавства Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15, депутат Ніжинської міської ради Гомоляко А.О. До меморіальної дошки Баширова Т.Т. поклали квіти його побратими Лугина Євген та Зеленьков Олександр.

Протягом тижня у школі проходять виховні години щодо вшанування пам’яті випускника школи, героя України Баширова Тахіра Тахіровича.

Учні, вчителі школи, побратими героя вшанували пам’ять Баширова Тахіра Тахіровича хвилиною мовчання. Герої не вмирають!

Адміністрація школи

26.01.2017