Ваш голос є вирішальним! Зробимо Ніжин кращим!

Дякуємо всім, хто вже проголосував за два проекти «Майданчик для екстремальних видів спорту біля стадіону Спартак» та «Реконструкція оздоровчого табору в с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області» Ніжинської ОТГ!

Кожен ваш голос надважливий для розвитку громади! Закликаємо всіх долучитися до гарної справи. Ваш голос є вирішальним! Зробимо Ніжин кращим! В місті може з’явитись скейт-парк, а літній табір у селі Вертіївка знову зможе прийняти на відпочинок ніжинських дітей. Але для цього необхідна участь всіх жителів Ніжина. Неприпустимо, щоб 70-ти тисячне місто не змогло досягти підтримки від своїх мешканців.

Проголосувати за проекти Ніжина можна виконавши наступні кроки:

1. перейти на веб-платформу Всеукраїнського громадського бюджету за посиланням: https://vgb-chernihiv-budget.e-dem.in.ua/#/projects;

2. авторизуватись на веб-платформі. Детальніше у відео - https://www.youtube.com/watch?v=BoOEGgfklMM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR05nQFPDzBPr6GF0hBrMbQhOJvsyllGRi3OWb-cU9IJV5OwT0hhdziy4wA;

3. обрати на платформі проект «Майданчик для екстремальних видів спорту у парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка міста Ніжин» та «Реконструкція оздоровчого табору в с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області».

Проголосуйте! Не залишайтеся байдужими до рідного міста! Ніжин такий, яким ми його любимо. Давайте любити його сильніше!

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

28.04.2020