Вдале завершення змагального сезону

Завершився змагальний туристичний сезон 2017-2018 для юних туристів турклубу «Рандеву».Останнім шостим за ліком етапом обласного Кубку «Адреналін 2017-2018» з пішохідного туризму був Відкритий Кубок м. Новгород-Сіверський з пішохідного туризму, який проходив з 18 по 21.05.2018 року. На ці змагання команда «Рандеву» Ніжинського Центру ТКУМ їхала з завданням утримати завойовані на попередніх етапах Кубку «Адреналін 2017-2018» позиції і увійти у трійку призерів.

Хід змагань змусив похвилюватися, адже після другого командного місця на особисто-командній дистанції «Смуга перешкод», яка була в перший день змагань, не зовсім вдалий виступ на дистанції «крос-похід» (3 місце) поставив під загрозу виконання намічених планів.

Вечірній розбір другого дня змагань дав свої результати. В третій день змагань на командній дистанції «Смуга перешкод» команда «Рандеву» виборола 1 місце, чим забезпечила підсумкове загальнокомандне 2 місце на Кубку м. Новгород-Сіверський з пішохідного туризму. У особистому заліку Ворона Данііл та Адаменко Дарина посіли, серед учасників своїх вікових груп, 2 та 3 місця відповідно.

У підсумку відкритого обласного Кубку зі спортивного (пішохідного) туризму «Адреналін 2017-2018» команда «Рандеву» посіла 3 місце, а у особистому заліку, серед юнаків 2004-2008 років народження, 3 місце виборов Ворона Данііл.

Паралельно команда «Рандеву» брала участь у Відкритому Кубку Києва з пішохідного туризму «X-Drive 2018» і стала переможцем змагань.

У квітні 2018 року команда «Рандеву» майже повним основним складом брала участь у обласному етапі Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців і теж виборола 1 місце.

За високі показники у туристсько-спортивній та туристсько-краєзавчій сфері турклуб «Рандеву» став бронзовим дипломантом IVміського конкурсу «Талант року – 2018».

Славу турклубу «Рандеву» і Ніжину виборювали: Куйда Валерія (капітан команди), Адаменко Дарина, Ворона Данііл, Глущенко Олександр, Бортник Богдан, Вакула Владислав, Ромащенко Валерій, Скотар Валерія, Постол Діана, Пархоменко Богдан, Крошка Любов, Масловський Максим та Сидорак Зеновій.

Попереду літні залікові походи на байдарках і підготовка до наступного змагального сезону.

Голова ГО «Турклуб «РАНДЕВУ»»,

методист Центру ТКУМ Олександр Ровенчин

31.05.2018