Відбулась бюджетна комісія

31 травня у малій залі виконавчого комітету відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Сергій Осадчий та Сергій Дзюба, секретар міської ради Валерій Салогуб, члени комісії, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, а також представники військової частини 45458.

Основним питанням порядку денного було виділення коштів на І етап благоустрою малого футбольного поля зі штучним покриттям, що знаходиться біля стадіону «Спартак» ( в сумі 125 тис.грн). Виконання робіт по викладенню тротуарної плитки біля входу на поле, встановлення бордюрів, нових лавок для вболівальників, урн для сміття, а також можливий ремонт душових кабін і т.д.

Також на розгляд було винесено лист командира військової частини 4558 щодо надання матеріальної допомоги для забезпечення життєдіяльності військової частини. Зокрема, це: відремонтувати 200 метрів асфальтного покриття, облаштування 2-х робочих місць (2 шт.комп"ютерів) та 3-х кондиціонерів на контрольно-пропускні пункти. В ході обговорення було надано доручення фінансовому управлінню обрахувати суму, яку може виділити міська рада за їхніми попередніми обрахунками.

Міський голова додав також, що військова частина набуває статусу центральної бази озброєння. Тому міська влада повинна підтримувати її розвиток.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

31.05.2018