Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника. Також були присутні міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови Сергій Дзюба. На порядку денному було 2 проекти рішення, 1 рішення винесено на розгляд у робочому порядку, а також Різне:

1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на об’єкт нерухомого майна в м. Ніжині

2. Про надання дозволу на переведення житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію

3. Про фінансування заходів міської програми розвитку туризму на 2017-2021 рр.

Різне:

1.Про розгляд листа адміністратора цирку шапіто «Вогні Києва» Коломієць О.І. щодо надання дозволу на розміщення атракціонів у парку ім. Т. Г. Шевченка з 23.07 по 29.07 2018р.

2.Про забезпечення належного санітарного стану та облаштування квітників по вул. Шевченка.

3. Про гарантійні терміни експлуатації асфальтного покриття, яким проводиться ремонт доріг у місті

Один із проектів рішення щодо надання дозволу на переведення житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію доповідала спеціаліст відділу містобудування та архітектури Ірина Дяконенко, яка зазначила, що всі дозволи та погодження з сусідніми домогосподарства в наявності. Олена Камачева зауважила, що при відкритті магазину керівництво повинно передбачити зовнішній вигляд, місця для парковки транспорту, який буде завозити товар, а також благоустрій прилеглої території.

У «Різному» був наданий дозвіл цирку шапіто «Вогні Києва» Коломієць О.І. на розміщення атракціонів у парку ім. Т. Г. Шевченка з 23.07 по 29.07 2018р.

Ігор Алєксєєнко запросив усіх присутніх 01 червня о 10-00 годині відвідати захід з нагоди святкування «Дня захисту дітей», який буде проходити в міському парку ім.Т.Г.Шевченка.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

31.05.2018