Вертіївка зустрічає друзів

24 січня у приміщенні Будинку культури відбулася тепла й задушевна зустріч, яка об’єднала людей різних: за віком, за родом заняття, за характером, за уподобаннями. Ця зустріч – «Вертіївка зустрічає друзів», яка засвідчила, що оздоровча кампанія 2017 стартує!

Запрошені на свято міський голова А.В.Лінник, начальник Управління освіти С.М.Крапив’янський, заступники виховної роботи, вихованці Позашкільного закладу оздоровлення та відпочинку ім. Я.П.Батюка с.Вертіївка минулих років і майбутні, батьки, просто ті, кому стало цікаво «А що відбувається у Будинку культури?».

Порадували всіх вихователі, заступник табору Муквич В.І. та сам директор Царенко О.В. цікавими жартами, ліричними спогадами, сюрпризами.

Міський голова А.В. Лінник відзначив, що Вертіївка – це «дитяча країна», яка має свої закони і правила, що охороняють вихованців, дитячі інтереси. Саме тут всі без винятку дорослі працюють для дітей. Головне, щоб дітям було корисно і цікаво. Сезон 2016 прийняв на оздоровлення 93 дитини із м. Попасна Луганської області, яким потрібні були і тепло, і харчування, і найнеобхідніші речі, а головне – щирі посмішки. У Вертіївці попаснянці знову почали посміхатися. Анатолій Валерійович побажав на майбутнє креативних ідей, цікавих вражень у новому сезоні. Для школярів - високих балів у навчанні, адже не за горами час, коли у табір можна буде потрапити, пройшовши певний відбір.

Приєднався до побажань і начальник Управління освіти С.М.Крапив’янський, який відзначив довірливі стосунки у таборі між дорослими і дітьми, особливу атмосферу. Побажав і дітям, і дорослим уже зараз визначитися із місцем відпочинку.

Хвилини зустрічі промайнули непомітно, проводжала всіх весела музика і напис на екрані: «Вертіївка зустрічає друзів…»

Н.О.Пономаренко, заступник начальника Управління освіти

25.01.2017