Відбулась нарада з питань благоустрою міста

28 лютого міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста. У роботі засідання взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування Ірина Дяконенко.

Анатолій Лінник перевірив стан виконання протокольних доручень, які були надані на попередніх нарадах.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів, що на черговій сесії Ніжинської міської ради були виділені кошти на виконання ремонтних робіт фасаду музею «Поштова станція», а також були виділені кошти на придбання підвісних вазонів для квітів, які будуть розміщені на вул. Гоголя.

Анатолій Валерійович звернув увагу на своєчасне видалення аварійних дерев та перевірку аварійних електроопор з метою ремонту або їх заміни; продовження реконструкції центральної частини міста; благоустрій тротуарів та Театрального скверу для проведення мистецьких заходів.

Під час розгляду питання висадки дерев на території Ніжина міський голова Анатолій Лінник надав доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва надати інформацію про локацію висадки зелених насаджень та їх види.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

28.02.2020