Міський голова провів особистий прийом громадян

У другий вівторок кожного місяця міський голова Анатолій Лінник проводить особистий прийом громадян.

28 лютого зі своїми проблемами до очільника міста звернулися жителі вул. 8 Березня щодо перенесення контейнерів для твердих побутових відходів в інше місце. Під час розгляду усного звернення вирішили провести 29 лютого о 12 год. збори мешканців даного мікрорайону та вирішити питання на місці. У заході візьмуть участь представники управління житлово-комунального господарства та будівництва.

Також ніжинці зверталися щодо благоустрою тротуарів по вул. Франка; відновлення водовідвідного каналу; вуличного освітлення; черговості протезування зубів для інвалідів війни другої групи.

Жодне звернення не залишилося по за увагою міського голови Анатолія Лінника.

Для оперативного вирішення піднятих питань та надання більш точної відповіді на прийом було запрошено начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолія Кушніренка, начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарство» Владислава Кормана. По всім зверненням надані роз’яснення та надані протокольні доручення з термінами їх виконання.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

28.02.2020