Відбулась нарада з питань благоустрою міста

23 жовтня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь: радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень. Анатолій Кушніренко надав інформацію про стан роботи по виконанню проектів по місту. Продовжується реконструкція головного корпусу лікарні під сучасне приймально-діагностичне відділення, яка виконуються в рамках президентського проекту «EMERGENCY» та Національної програми «Велике будівництво». По місту проводяться внутріквартальні роботи, капітальний ремонт дороги по вул. Думська, Некрасова, Студентська та вул. 3-ій мікрорайон.

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу на виконання внутріквартальних робіт по вул.Космонавтів та на проведення промивки води в даному мікрорайоні належної якості.

Під час засідання розглянули питання, які стосувались: паспортизації парків і скверів, встановлення додаткових лавок в сквері Гоголя, придбання урн в сквер на вул. Незалежності та сквер Гоголя, обрізки дерев, встановлення покажчиків вулиць, проектних пропозицій по будівництву скейт-майданчика на території парка Шевченка, перед проектних пропозицій по благоустрою вул. Гоголя та вул. Шевченка (в районі заводу «Сільмаш») тощо. Проект благоустрою в районі заводу «Сільмаш» був розглянутий на містобудівній раді.

Проводиться постійна робота щодо контролю за дотриманням правил благоустрою та демонтажу незаконно встановленої реклами. Було складено один протокол за незаконну торгівлю, виписуються приписи щодо порушення правил благоустрою.

 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

23.10.2020