Відбулася щотижнева комунальна нарада

22 жовтня відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Обговорили початок опалювального сезону. Керівники підприємств доповіли, що котельні запущені, планово перевіряються будинки, також перевіряються житлові квартири за заявами мешканців. Наразі виявлено велику кількість повітря в системі опалення, це призводить до погіршення теплопередачі через пустоти в теплоносіях та погіршення або повна відсутність циркуляції в системі опалення.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник наголосив, що потрібно зосередити всі зусилля на своєчасному усуненню повітря та інших недоліків, які впливають на подачу тепла до приміщень, вжити всіх можливих заходів для збереження тепла в будівлях.

Головуючий перевірив надані протокольні доручення, частина з яких вже виконана, інші тримаються на контролі та в процесі виконання.

Прозвітували про забезпечення підприємств, установ, організацій піщано-сольовою сумішшю та про підготовку техніки до зимового періоду.

Григорій Олійник зосередив увагу керівників комунальних служб на дотриманні карантинних вимог. Наголосив на забезпеченні безперебійної роботи дільничних виборчих комісій в день голосування. Не залишив без уваги роботу диспетчерів на комунальних підприємствах та організаціях.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

22.10.2020