Відбулась нарада з питань благоустрою міста

19 червня під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, перший заступник начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Віталій Єршов, головний спеціаліст відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Ангеліна Шошева, начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко.

Під час засідання були розглянуті протокольні доручення попередньої наради, керівники прозвітували про стан їх виконання. Зокрема питання стосувались видалення в парках та скверах огорожі з кленів, завезення піску, благоустрою біля пам’ятника «Жертвам голодомору та політичних репресій», заміни бордюрів, облаштування огорожі скверу Гоголя, придбання урн, ОДР (вул. Синяківська-Незалежності, вул. Московська, вул. Космонавтів), оформлення землі під кладовищами, землевпорядної документації по паркам і скверам та ін.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко поінформував про стан виконання ремонтних робіт в ЦНАПі. Наразі ремонтні роботи на завершальному етапі. І також для закладу замовлено головну вивіску. Були надані доручення по облаштуванню паркувального майданчика біля будівлі майбутнього ЦНАПу.

Головний спеціаліст відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Ангеліна Шошева надала звіт-інформацію про кількість вручених протоколів (приписів) про порушення законодавства у сфері благоустрою та незаконно розміщеної (самовільної) реклами.

Присутні обговорили перспективи щодо будівництва скейт-майданчику в Шевченківському парку, визначили відповідальних осіб з надання пропозицій. Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак надала пропозиції щодо встановлення критого подіуму-сцени, лавок, урн в сквері «Театральний». Також були надані доручення розробити передпроектне рішення по парку Графський.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

19.06.2020