Відбулась нарада з питань благоустрою міста

28 серпня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулась нарада з питань благоустрою міста. У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, перший заступник начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Віталій Єршов, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, начальник відділу архітектури та містобудування Вікторія Мироненко, заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень. Під час засідання розглянули питання, які стосувались проекту алеї та тротуару по вул. Шевченка, стану виконаних ремонтних робіт по вул. Незалежності, перенесення зупинки по вул. Корчагіна, придбання урн та ремонту огорожі в сквері Гоголя, перенесення електричних мереж та монтування опор, проведення косовиці по місту, миття зупинок, підрізки дерев тощо.

Міський голова звернув увагу керівника КП «Виробниче управління комунального господарства» на режим роботи громадської вбиральні по вулиці Яворського, наголосив на чіткому дотриманні графіку роботи працівників вбиральні як в літній, так і в зимовий періоди. Звернув увагу керівника житлово-комунального господарства на строках виконання завершальних робіт санітарного блоку-контейнера (туалету) між будівлями Виконавчого комітету Ніжинської міської ради і Художнім відділом Ніжинського краєзнавчого музею.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів, що проект по алеї та тротуару по вул. Шевченка з попередньо виправленими зауваженнями вже здано на експертизу. Прозвітував про стан виконаних робіт по вул. Корчагіна – зупинку перенесено, встановлені світлофори, будуть розпочаті роботи з нанесення дорожньої розмітки.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко надала інформацію щодо кількості складених протоколів та приписів про порушення законодавства у сфері благоустрою. За тиждень складено 2 протоколи та 11 приписів.

Присутні обговорили шляхи і методи вирішення піднятих питань, надано протокольні доручення та рекомендації. Анатолій Лінник звернув увагу керівників на чіткому дотриманні термінів по виконанню доручень.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

28.08.2020