Відбулась постійна депутатська комісія з майнових та житлово-комунальних питань

6 червня у малій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий та Сергій Дзюба, депутати Ніжинської міської ради, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів виконавчого комітету, а також представники громадськості та ЗМІ.

Під час засідання було розглянуто усні звернення громадян до депутатів міської ради. На розгляд комісії був поданий лист директора ТОВ «КРАТО-НТ» щодо взяття в оренду існуючі теплотраси та приміщення котельні (за адресою вул.Воздвиженська, 3-А), які використовуються діючою газовою котельнею для постачання теплової енергії споживачам. Інвестор пропонує переобладнати котельну під індивідуальну, яка буде надавати послуги по опаленню тільки Ніжинському державному університету імені Миколи Гоголя, музичній школі, двом прилеглим багатоповерховим будинкам, гуртожиткам та кільком будинкам з приватного сектору. Керівництво університету та школи, а також мешканці будинків повністю згодні. Адже новий постачальник обіцяє їм якісні послуги, а головне - подачу гарячої води в неопалювальний сезон. Підвівши підсумки обговорення питання, комісія вирішила надати доручення заступнику міського голови Сергію Осадчому усіляко сприяти відділу комунального майна та приватизації надрукувати оголошення в газеті на участь у конкурсі щодо оцінки окремого об`єкту "Котельня" за адресою: вул. Воздвиженьська, 3-А для подальшого вилучення з цілісного майнового комплексу "НіжинТеплоМережі".

Також був заслуханий лист начальника Ніжинської експедиції з географічних досліджень в свердловинах щодо ліквідації з 1 липня 2018 року даного підприємства та передачі в комунальну власність міста майна, яке знаходиться на балансі експедиції, а саме двох будинків в приватному секторі які поділені по на декілька номерів та квартира в багатоповерховому будинку. Головна проблема в тому, що потрібно підводити усі комунікації (Газ, вода, світло) для відкриття особових рахунків та поділу на номери в будинках. В ході обговорення вирішили дати доручення першому заступнику міського голови Григорію Олійнику вивчити дане питання та шляхи його вирішення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

07.06.2018