Відбулась серпнева конференція працівників освіти

Вже стало доброю традицією проводити конференцію у педагогічних колективах на передодні нового навчального року. Метою конференції є визначити пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення педагогів, новації і позитивні аспекти в роботі педагогічних колективів, акцентувати увагу на недоліках у роботі, окреслити шляхи вирішення сьогоденних проблем тощо.

Саме така серпнева конференція педагогічних працівників пройшла сьогодні у стінах Будинку дітей та юнацтва. На заході були присутні: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, депутати Чернігівської обласної ради Наталія Копиця і Людмила Бойко, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко, директори і педагоги шкіл та дитячих садочків.

Розпочав конференцію вітальним словом міський голова Анатолій Лінник. Він, у першу чергу, подякував адміністраціям освітніх закладів та управлінню освіти за відповідальне ставлення до використання бюджетних коштів та своєчасне завершення підготовки закладів освіти до нового навчального року, акцентував увагу на подальшій необхідності відповідального ставлення до використання коштів місцевого бюджету.

Після промови Анатолій Валерійович вручив Грамоти і Подяки кращим працівникам освітньої галузі.

До слів очільника міста приєднався секретар міської ради Валерій Салогуб. Він привітав присутніх від імені депутатського корпусу з початком навчального року, подякував за численні перемоги у олімпіадах та інтелектуальних конкурсах усіх рівнів, побажав здоров’я, наснаги, творчих успіхів у новому навчальному році.

З доповіддю «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти у 2016-2017 навчальному році та завдання на 2017-2018 навчальний рік» виступив начальник Управління освіти Станіслав Крапив'янський.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

30.08.2017