Відбулась щотижнева оперативна нарада

У понеділок, 29 серпня 2016 року, в малому залі Ніжинської міської ради відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові. Після вступного слова міського голови Анатолія Лінника перейшли до обговорення питань порядку денного. Першим заслухали Максима Терещенка, інспектора штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Він повідомив про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого тижня.

Про стан виконання завдань за минулий тиждень підрозділом патрульної служби Ніжинського відділу поліції, на який покладено функції колишньої ДАІ, доповів Геннадій Клюйко,начальник сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Після цього була заслухана інформація щодо стану виконавської дисципліни у структурних підрозділах виконавчих органів виконавчого комітету міської ради, яку повідомила Світлана Остапенко, начальник відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян.

Далі заслухали доповідь Вікторії Мироненко, начальника відділу містобудування та архітектури. Вона повідомила про те, що на містобудівній раді, що відбудеться 2 вересня 2016 року, буде присутній скульптор для погодження меморіального комплексу, який буде встановлено по вулиці Незалежності. Вікторія Борисівна також повідомила, що на офіційному сайті Ніжинської міської ради в розділі «Громадські обговорення» розміщено «Проект внесення змін до генерального плану м. Ніжин Чернігівської області», і до 25 вересня 2016 року приймаються пропозиції щодо коригування містобудівної документації.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник проінформував присутніх щодо заборони руху багатотоннажного транспорту містом. Далі заслухали звіт Анатолія Кушніренка, начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва, щодо встановлення семи комплектів лежачих поліцейських в різних частинах міста.

Також міський голова представив присутнім начальника інспекції з благоустрою Олексія Авраменка та начальника сектору з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури – Владислава Родіна.

Наприкінці наради було підведено підсумки та узгоджено план роботи виконавчих органів міської ради на наступний тиждень.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

30.08.2016