Відбулась щотижнева оперативна нарада

21 вересня відбулась щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради прозвітували про проведену роботу за минулий тиждень та завдання на наступний тиждень.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко поінформував, що завершилися ремонтні роботи у дитячому садочку «Кручайлик», на міському стадіоні «Спартак» та по вул. Об’їжджа. Проводяться тендерні процедури по реконструкції бульвару вул.Шевченка, продовжується робота по грейдеруванню та підсипки вулиць. Триває заміна електроопор по вул. Батюка та проводяться внутрішньоквартальні роботи.

Міський голова звернув увагу на завершенні робіт на перехресті Корчагіна, а саме облаштування огорожі та благоустрій даної території.

Очільник міста доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва обстежити всі дитячі майданчики, які знаходяться на балансі управління, обстежити їх та відновити, щоб уникнути травмування дітей.

Всі структурні підрозділи виконавчого комітету та управління здійснюють прийом громадян з дотриманням карантинних вимог. Тільки за минулий тиждень до управління соціального захисту населення звернулося 1 104 особи.

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу відповідних служб на стан утримання будівлі орендарем та благоустрій території в центрі міста.

Продовжується контроль за дотриманням правил благоустрою по місту та за спалюванням сухої рослинності. Складаються протоколи та приписи щодо недотримання правил благоустрою.

Начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко поінформував, що кожен охочий може займатися на міському стадіоні «Спартак» у світлу пору доби. Центральний вхід на стадіон закритий. Вхід на стадіон через адміністративну будівлю. Обов’язкова умова – температурний скрінінг та наявність спортивного взуття. Павло Володимирович повідомив, що ніжинська команда «Темп» взяла участь у змаганнях з пішохідного туризму у місті Києві. Із трьох дисциплін у двох здобула перемогу і п’ять членів команди одночасно стали кандидатами у майстри спорту.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко зазначив, що наразі не проводилося жодного організаційного комітету по проведенню в цьому році Покровського ярмарку. У 2020 році не буде проведено Покровського ярмарку в такому форматі, яким він був у попередніх роках.

На поточному тижні заплановані спільні рейди по місту відділу благоустрою, роботи з органами самоорганізації  населення та співпраці з правоохоронними органами  та служби  у справах дітей на предмет дотримання карантинних вимог.    


Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікацій з громадськістю Ольга Гук


21.09.2020