Відбулася чергова 62 сесія VII скликання Ніжинської міської ради

23 жовтня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулася чергова 62 сесія VII скликання Ніжинської міської ради, у роботі якої взяли участь 26 зареєстрованих депутатів, а також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, керуючий справами апарату виконавчого комітету міської ради Сергій Колесник, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, представники громадської ради, жителі міста та ЗМІ.

На чергову сесію для розгляду було винесено 36 проектів рішень, які відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій, а також різне.

На засіданні депутатами міської ради було розглянуто та прийнято ряд рішень щодо внесення змін до бюджету міста, земельні питання, майнові та інші.

На сесії міської ради було прийнято рішення "Про затвердження персонального складу Ради підприємців при Ніжинській міській раді". Проектом рішення внеслисяся зміни до персонального складу Ради підприємців при Ніжинській міській раді, що дасть змогу забезпечити реалізацію у місті державної політики, спрямованої на захист інтересів суб’єктів підприємницької діяльності, сприятиме взаємодії суб'єктів підприємницької діяльності, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємств та органу місцевого самоврядування. Крім того упорядкує персональний склад Ради підприємців та продовжить її роботу. Строк повноважень складу Ради підприємців при Ніжинській міській раді становить два календарні роки.

Завдяки плідній співпраці депутатів та попередньому обговоренню на профільних депутатських комісіях сесія міської ради завершила роботу, розглянувши всі питання порядку денного та прийнявши відповідні рішення.

Детальніше з рішеннями можливо ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1505/rshennya-msko-radi-priynyat-u-2019-rots.html

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

23.10.2019