Відбулася комісія по законності

25 березня відбулось продовження засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв'язків з громадськістю під головуванням Олега Щербака. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, керівники комунальних підприємств, підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Щербак подав на затвердження членів комісії порядок денний, зауваживши, що членам комісії доведеться розглянути 46 проектів рішень.

Найбільш дискусійними та обговорюваними стали проекти рішень "Про внесення змін до рішення міської ради VI скликання від 16 січня 2019 року "7-50/2019 "Про міський бюджет м. Ніжина на 2019 рік", "Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках". Так, зокрема, начальник фінансового управління Людмила Писаренко повідомила присутнім про заплановані зміни у використанні бюджетних коштів у таких сферах як освіта, спорт, благоустрій.

Решту проектів було детально розглянуто членами комісії, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради та рекомендовано на розгляд чергової сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.03.2019