Відбулася комісія по законності

17 травня відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв'язків з громадськістю під головуванням Олега Щербака. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ.

Головуючий засідання Олег Щербак подав на затвердження членів комісії наступний порядок денний:

1. Про виконання бюджету міста Ніжина за І квартал 2019 року.

2. Про внесення змін до рішення міської ради УІІ скликання від 16 січня 2019 року №7-50/2019 «Про міський бюджет м. Ніжина на 2019 рік».

3. Про внесення змін та затвердження Положення про фінансове управління Ніжинської міської ради Чернігівської області в новій редакції.

4. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської радиVII скликання «Про затвердження Статуту закладу дошкільної освіти в новій редакції та його штатного розпису» від 19 листопада 2018 року № 31-45/2018.

5. Про перейменування Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Ніжинської міської ради Чернігівської області

6. Про затвердження Статуту Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради Чернігівської області при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя у новій редакції.

7. Про затвердження Положення про відділ з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області.

8. Про затвердження Положення про відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

9. Про затвердження Положення про відділ економіки та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області.

10. Про затвердження Положення про відділ адміністративно-дозвільних процедур виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області.

11. Про утворення управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради Чернігівської області та затвердження Положення про управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради Чернігівської області.

12. Про затвердження Положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області.

13. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

14. Про подання клопотання до Чернігівської обласної державної адміністрації щодо передачі Ніжинській міській об’єднаній територіальній громаді пам’ятки історії та архітектури місцевого значення за адресою:м. Ніжин, вул. Богушевича, 1.

15. Про подання клопотання до Департаменту культури і туризму, щодо занесення об’єкту до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

16. Звіт про виконання бюджету Кунашівської сільської ради за 2018 рік.

17. Про внесення змін до додатку 1 рішення сесії Ніжинської міської ради 7 скликання №62-49/2018 від 28 грудня 2018 року «Про зміну складу комісії по реорганізації КЛПМЗ «Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» Ніжинської міської ради Чернігівської області».

18. Про внесення змін до п.1 рішення від 30 січня 2019 року №4-51/2019 «Про створення комісії з розгляду заяви товариства з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія» щодо надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна та затвердження її персонального складу».

19. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

20. Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

21. Про оренду майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

22. Про надання дозволу на списання з балансу Комунального лікувально-профілактичного закладу Комунальний лікувально-профілактичний заклад «Ніжинський міський пологовий будинок» Ніжинської міської ради Чернігівської області».

23. Про оцінку майна, що перебуває на праві оперативного управління у Комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок».

24. Про внесення змін до додатку 3 «Пріоритетні об’єкти, які доцільно фінансувати із залученням коштів державного, місцевих бюджетів , коштів інвесторів та благодійної допомоги» рішення Ніжинської міської ради від 28.12.2018 року №5-49/2018 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста ( Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади) на 2019 рік».

25. Про внесення змін до додатку 24 «Міська цільова Програма з надання пільг на оплату житлово-комунальних та інших послуг на 2019 рік», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради від 16 січня 2019 року №6-50/2019 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік».

26. Про внесення змін у додаток до рішення Ніжинської міської ради №13-51/2019 від 30 січня 2019 р. «Про затвердження «Положення про відкритий творчий конкурс на визначення розробника бренду і бренд буку для міста Ніжина».

27. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Всі проекти рішень було детально розглянуто депутатами, заслухані пояснення керівників відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів ради, а також рекомендовано для винесення на розгляд чергової 55 сесії міської ради, яка відбудеться 22 травня о 10-00 год. Проекти рішень, які включені додатково будуть розглядатися 21 травня 2019 року о 14-30 годині у малому залі міської ради.

начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю К.Симоненко

20.05.2019