Відбулася розширена нарада при міському голові

04 липня відбулася розширена нарада при міському голові Олександрі Кодолі з керівниками відділів та установ виконавчого комітету Ніжинської міської ради, де керівники структурних підрозділів звітували про виконану ними роботу упродовж минулого місяця.

Представники силових структур, зокрема МВС та ДСНС, повідомили про стабільну безпекову ситуацію на території громади.

Комунальні підприємства працюють в штатному режимі.

ТОВ «НіжинТеплоМережі» продовжує роботу відповідно до затвердженого графіка підготовки до опалювального сезону. Відсоток підготовки до наступного опалювального періоду складає 38 %. Закінчуємо монтаж труб на центральній магістралі біля ринку «Афганець». Триває ремонт газових котлів на котельнях.

Ніжинський РЕМ продовжує роботу з підготовки до осінньо-зимового періоду. Планові роботи згідно графіка.

«Дякуючи міжнародним партнерам ми продовжуємо накопичувати генератори для потреб установ міста. Розуміємо, що зима може бути складнішою, ніж попередня. Тому у нас мають бути максимальні резерви генераторів та іншого обладнання, для того, аби ми були готові до будь-яких викликів», - наголосив міський голова Олександр Кодола.

З 1 липня в Україні скасували карантин через COVID-19. КОРОНАВІРУС – це була наша спільна боротьба! Дякуємо медикам, які всі ці роки самовіддано рятували людські життя, часом ціною власного! Незважаючи на високі ризики, тисячі лікарів, санітарів, фельдшерів, лаборантів, медсестер, водіїв та інших фахівців рятували життя українців в умовах епідемії.

Щиро дякуємо усім, хто знаходив ресурси та протистояв невидимому ворогу COVID- 19! Перемогли Коронавірус - переможемо і путіна! Адже сьогодні наші лікарі та медсестри не менш героїчно допомагають захисникам та цивільним в умовах повномасштабної війни.
Разом ми - сила! Слава Україні!

Будьте здоровими! Бережіть себе та своїх близьких!
Миру усім нам!


За результатами наради були надані відповідні доручення та розпорядження.  

04.07.2023