Відбулася щотижнева нарада з благоустрою міста

27 грудня відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. Були присутні міський голова Анатолій Лінник, радник міського голови Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, заступник директора КП «ВУКГ» Віталій Єршов, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, головний спеціаліст відділу з благоустрою Юрій Кошель, головний архітектор, начальник відділу містобудування та архітектури Вікторія Мироненко.

Керівники прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо корегування розміщення відеокамер по місту; реконструкція площі Івана Франка (встановлення покажчика вулиць); водовідведення по вул. незалежності, водовідведення у сквері Б.Хмельницького; схеми санітарного очищення міста; замовлення ОДР (Синяківська-незалежності); виконання ремонту твердого покриття по вул. Батюка, освітлення в місті тощо.

Надано протокольне доручення відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами підготувати проект Правил з благоустрою в Ніжинській міській об’єднаній територіальній громаді та винести його на розгляд постійних депутатських комісій та на затвердження пленарного засідання сесії міської ради.

Підвівши підсумки наради міський голова Анатолій Лінник наголосив, що всі ті заходи, які розроблені по комунальним службам, повинні виконуватися відповідно до запланованих графіків та бути результативними, адже благоустрій міста та комфортне життя громади знаходиться в пріоритеті роботи міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Анна Шведун

28.12.2019