Відбувся особистий прийом громадян міським головою

27 грудня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, заступник керівника КП «ВУКГ» Віталій Єршов, начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях, начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна. На прийомі було 6 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про незгоду з оплатою за вивіз ТПВ; про надання житла(вирішили організувати спільну зустріч з забудовником, квартиронаймачів, представників міської влади, представника ощадбанку щодо вирішення питання отримання квартир).

Надійшли заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у вирішені питання про оформлення субсидії та виділення коштів на операцію (запропонували заявнику написати заяву на отримання матеріальної допомоги на лікування та заяву на отримання субсидії); про оформлення субсидії (орган соціального захисту реструктуризує борг протягом 2020 року та порадили заявнику написати заяву на отримання матеріальної допомоги).

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

27.12.2019