Відбулася щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

10 грудня відбулась щотижнева комунальна нарада під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федора Вовченка з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень, обговорили проблемні питання щодо проходження опалювального сезону та сталого проходження осінньо-зимового періоду 2020-2021 р.р.

Під час наради були розглянуті листи-звернення ніжинців щодо: підключення мереж водопостачання та газопостачання, ремонту каналізаційної труби тощо. Також порушувались питання щодо: пропозицій по придбанню додаткової техніки КП «ВУКГ»; початку робіт по встановленню міської новорічної ялинки; відновленню твердого покриття після ремонту теплових мереж, що проводилися ТОВ "НіжинТеплоМережі"; наявності суміші для посипання доріг та тротуарів в зимовий період; придбання вуличної світлової ілюмінації дерев; графіка погашення заборгованості ТОВ «НіжинТеплоМережі»; ремонту харчоблоку в міськлікарні.

Наприкінці наради Федір Вовченко надав доручення керівникам, що опікуються житлово-комунальним господарством, забезпечити роботу підприємств та установ в режимі дотримання вимог карантину.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко  

 

10.12.2020