Відбулася щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

28 січня відбулась щотижнева комунальна нарада під головуванням начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолія Кушніренка з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На початку наради Анатолій Кушніренко представив присутнім новопризначеного начальника комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Володимира Шпака.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень.

Під час наради були розглянуті листи-звернення ніжинців щодо заміни огорожі та воріт до території Територіального Сервісного Центру № 7443 та ремонту тепломережі по вул. Авіації.

Також порушувались питання щодо: розчищення доріг від снігу, заміни труб системи тепломереж, посипки доріг, підключення мереж газопостачання, наявності піщано-сольової суміші для посипки доріг та тротуарів в зимовий період, вуличного освітлення, планових ремонтних робіт Ніжинського РЕМу тощо.

Наприкінці наради керівникам, що опікуються житлово-комунальним господарством, були надані доручення щодо забезпечення сталого проходження опалювального періоду 2020-2021 рр. та безперебійної роботи комунальних підприємств міста.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко    

28.01.2021