Відбулася щотижнева оперативна нарада

18 січня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

Під час наради керівники прозвітували про роботу своїх підрозділів за минулий тиждень. Протягом тижня жителі міста зверталися щодо вирішення різноманітних питань. Надходили як письмові так і усні звернення. Основними темами звернення: не якісне теплопостачання та відсутність опалення в квартирах, отримання субсидій, підрізка дерев, відновлення освітлення, ремонт дорожнього покриття, соціальний захист дітей. Посадові особи відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади під час особистого прийому громадян прийняли 202 жителів міста та 72 звернення надійшли у письмовій формі. До відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами звернулося 150 громадян, посадовими особами відділу видано 200 довідок про склад сім’ї на звернення містян. До ЦНАПу звернулося 196 заявників. В управління соціального захисту населення звернулося особисто 70 осіб щодо оформлення різних видів соціальних допомог.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Микола Чуйко повідомив, що у зв’язку з введенням жорстких карантинних обмежень по всій Україні –  локдауну, то  на території Ніжина 19 січня не плануються заходи з освячення води.

Керівник ПАТ ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО ВП Ніжинський РЕМ Володимир Самсоненко поінформував про відключення електроенергії у період з 11 по 17 січня, яке мало місце відключення на одному й тому самому обладнанні – це лінія 1090. Причиною відключення перевищення об’ємів споживання електроенергії споживачами.

У зв’язку з значним похолоданням було тимчасово зупинено всі заплановані ремонтні роботи на лініях електропостачання. На даний час ситуація в місті з подачею електроенергії стабільна.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

18.01.2021