Відбулася виїзна робоча нарада

03 вересня міський голова Анатолій Лінник провів зустріч з трудовим колективом КП «СЄЗ», в якій взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко.

Під час зустрічі  Анатолій Лінник проаналізував діяльність підпприємства за 9 місяців поточного року та окреслив завдання до кінця 2020 року. Анатолій Валерійович наголосив на важливості безперебійної діяльності підприємства щодо забезпечення умов проживання мешканців багатоповерхових будинків. Очільник міста закликав адміністрацію та працівників підприємства знайти розумний баланс між якісним виконанням робіт та встановленими тарифами на обслуговування. Зауважив, що на 2021 бюджетний рік буде прийнято рішення про закупівлю за кошти міського бюджету спеціалізованої техніки для зменшення навантажання на працівників, покращення і прискорення робіт по прибиранню вулиць міста та благоустрою.

Відповідаючи на запитання працівників міський голова повідомив про організацію перевезень в місті і плани закупівель в 2021 році - трьох одиниць муніципального транспорту для безкоштовного перевезення окремих пільгових категорій ніжинців.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєнко зазначив, що під час підготовки до нового навчального року для дотримання всіх карантинних вимог з міського бюджету було виділено 1 млн. 300 тис.грн.

Міський голова Анатолій Лінник зауважив, що з метою полегшення тиску на сімейні бюджети ніжинців владою ініційовано зменшення тарифів на теплопостачання в межах 10-11%.

На завершення Анатолій Лінник зазначив, що досягнути вагомого результату можливо тільки спільними зусиллями депутатського корпусу, виконавчого комітету, підприємств міста та ніжинської громади.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук


03.09.2020