Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

03 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку міський голова Анатолій Лінник привітав письменника, поета прозаїка, члена Національної Спілки письменників України, лауреата обласної літературно-мистецької премії ім. М. Коцюбинського Анатолія Григоровича Шкуліпу з нагоди ювілею, вручив Почесну грамоту та грошову премію.


Очільник міста привітав підприємців міста з нагоди Дня підприємця, яке відзначається щороку в першу неділю вересня. Оголосив Подяки міського голови керівникам юридичних осіб та фізичним особам-підприємцям за особистий внесок у розвиток підприємництва, створення додаткових робочих місць, участь у формуванні міського бюджету та з нагоди Дня підприємця. Анатолій Валерійович відмітив важливий внесок підприємців у розвиток міста. Побажав миру, достатку та процвітання.

На порядок денний винесено 8 проектів рішень щодо нагородження Грамотами виконавчого комітету; надання дозволу на використання логотипу міста Ніжина; фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2020 рік; створення аукціонної комісії для продажу нежитлової будівлі; матеріалів опікунської ради та затвердження протоколів про результати електронних аукціонів з продажу нежитлових приміщень.

Всі рішення прийнято одноголосно.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук


03.09.2020