Відбулось чергове засідання депутатської комісії по законності

Учора, 10 січня, відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю під головуванням депутата Ніжинської міської ради Олега Щербака.

На засіданні розглянули та детально вивчили нагальні питання, які стосуються оренди комунального майна, продовження договорів оренди земельних ділянок, виділення земельних ділянок мешканцям Ніжина.

Також під час засідання розглянули питання про роботу двох депутатів міської ради Максима Білоусенка та Ігоря Смаля – більше року вони не з’являлись на пленарних засіданнях Ніжинської міської ради. Олег Щербак зауважив, що Максиму Білоусенку неодноразово направляли листи аби той пояснив свою відсутність чи почав відвідувати сесії. Проте, відповіді міська рада не отримувала. Про намір скласти повноваження депутата достроково М. Білоусенко не повідомляв. Ігор Смаль попросив надати йому зразок заяви для дострокового припинення повноважень.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

10.01.2020