Відбулось чергове засідання комітету з управління впровадження Стратегії

21 лютого у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулося чергове засідання Комітету з управління впровадження Стратегії.

Відповідно до затвердженого в серпні Положення про Комітет з управління впровадженням Стратегії розвитку Ніжинської міської ОТГ до 2027 року кожен Координатор по цілям надав піврічний звіт реалізації заходів Стратегії.

На засіданні Комітету відділом економіки та інвестиційної діяльності було представлено звіт про виконання плану заходів із реалізації Стратегії на період 2019-2020 р.р.

Анатолій Лінник звернув увагу на важливість виконання всіх проектних рішень, які виписані в Стратегії розвитку Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року, наголосив на необхідності складання бюджетних цільових програм у відповідності з Планом реалізації Стратегії розвитку.

Робота над виконанням завдань Стратегії продовжується. Метою виконання Плану реалізації Стратегії розвитку є добробут ніжинців.

http://www.nizhynrada.gov.ua/interview/104/strategya-rozvitku-njinsko-msko-otg-2027.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

21.02.2020