Відбулось чергове засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та законності

3 лютого відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Головуючий засідання Олег Вікторович Щербак подав на розгляд членів комісії два проекти рішень: «Про впорядкування умов оплати праці педагогічним працівникам» та «Про внесення змін у Положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради, затвердженого рішенням Ніжинської міської ради Чернігівської області VIIскликання від 30.06.2016 року № 20-12/2016».

Перший проект рішення був підготовлений з метою впорядкування умов оплати праці педагогічних працівників та забезпечення рівних умов навчально-виховного процесу в освітніх закладах міста. Відповідно до проекту рішення педагогічним працівникам дошкільних навчальних закладів, позашкільних закладів та спортивних шкіл міста рекомендовано встановити надбавку строком до 01 вересня 2017 року у розмірі різниці між посадовими окладами вищих на два тарифних розряди по відповідним посадам.

За словами начальника відділу містобудування та архітектури Вікторії Мироненко, проект рішення «Про внесення змін у Положення про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ніжинської міської ради, затвердженого рішенням Ніжинської міської ради Чернігівської області VIIскликання від 30.06.2016 року № 20-12/2016» передбачає наявність у відділі бланків зі своїм найменуванням, що забезпечить більш ефективне виконання покладених на відділ завдань.

Питання були детально обговорені та рекомендовані до розгляду на черговій сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

06.02.2017