Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 квітня, у малій залі міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Анатолія Лінника. На порядок денний було винесено 1 проект рішення, у робочому порядку на розгляд винесені 7 рішень та Різне:

1. Про присвоєння звання «Людина року- 2017»;

2. Про постановку на квартирний облік та надання квартири;

3. Про розміщення тимчасових споруд у м.Ніжині;

4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 28.12.2017 р. № 354 «Про вибуття прийомної дитини з прийомної сім’ї»;

5. Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя;

6. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини;

7. Про організацію проведення в місті Ніжині ярмарку «Сад – город»;

8. Про встановлення графіка використання води населенням для поливу присадибних ділянок на 2018 рік.

Різне:

1.Про розгляд депутатського звернення депутата Ніжинської міської ради Ющенка О.Г. щодо проведення фестивалю сім’ї «Щаслива родина» - міцна Україна».

2. Про розгляд електронної петиції «Створення в м.Ніжині муніципального транспорту з обґрунтованим тарифом і чітким графіком руху».

3. Про розгляд листа ФОП Лозовенко Є.О. щодо розміщення дитячих атракціонів під час святкування Дня міста.

4. Про встановлення дорожніх знаків біля ЗОШ № 10.

5. Про відмову об’єднаним територіальним громадам Ніжинського району у прийомі сміття на полігоні твердих побутових відходів м. Ніжина.

Антоніна Купрій запропонувала на затвердження перелік номінантів «Людина року – 2017 року», а також запросила усіх присутніх на захід, який відбудеться 04 травня о 17-00 годині в Ніжинському міському будинку культури.

Анатолій Лінник зачитав депутатське звернення Олександра Ющенка щодо проведення в місті фестивалю сім'ї «Щаслива родина» - міцна Україна», який планується на 19 травня. Пастор однієї з протестантських церков Ніжина Микола Шепель наголосив на тому, що цей захід має на меті підкреслити важливість сімейних цінностей. Основними заходами фестивалю є: атракціони (безкоштовні), флешмоб, майстер-класи від майстрів, а на 15-00 годину запланований концерт.

Заступник міського голови Сергій Осадчий зачитав електронну петицію щодо створення в місті муніципального транспорту. Зазначив, що відділ транспорту управління житлово-комунального господарства зробив відповідні розрахунки для закупівлі автобусів та обслуговування їх. Після обговорення присутні дійшли висновку, що в міському бюджеті недостатньо коштів. Міський голова запропонував залишити дане питання на доопрацювання та доручити відділу транспорту спільно з відділом економіки розрахувати кошторис витрат на придбання 1 муніципального транспорту (автобуса) та його обслуговування. Термін для виконання - 2 тижні.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.04.2018