Відбулось пленарне засідання чергової 55 сесії міської ради

22 травня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулася 55 сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 26 зареєстрованих депутатів, а також: перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, радник міського голови Сергій Осадчий керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, представники громадської ради, жителі міста та ЗМІ.

На чергову сесію для розгляду та відповідного прийняття рішень вцілому було винесено 41 проект.

На засіданні депутатами міської ради розглянуто та прийнято ряд рішень щодо земельних питань. Так, депутати вирішили продовжити термін дії договору оренди земельної ділянки, також прийняли рішення про надання дозволу громадянам на виготовлення документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок у власність.

Серед питань, які були розглянуті та прийняті відповідні рішення, розглядався проекти: «Про виконання бюджету міста Ніжина за І квартал 2019 рік», «Про внесення змін до рішення міської ради VІІ скликання від 16 січня 2019 року № 7-50/2019 «Про міський бюджет м.Ніжина на 2019 рік»» та «Звіт про виконання бюджету Кунашівської сільської ради за 2018 рік».

В «Різному» слухали начальника відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Дениса Ворону, який доповів щодо підписання меморандуму про співпрацю між Ніжинською міською об’єднаною територіальною громадою та ГО «Агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності» щодо реалізації проекту «SMART-ENERGY- БЕЗКОШТОВНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТУ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ЕНЕРГОМОНІТОРИНГУ З ВНЕСЕННЯМ ДАНИХ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СИСТЕМИ» та Угоду про захист персональних даних і конфіденційної інформації. В Угоді йде мова про те що, Ніжинська міська рада є представницьким органом місцевого самоврядування Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади, наділеним правом представляти інтереси вказаної територіальної громади і приймати від її імені рішення, в особі міського голови м. Ніжина Лінника Анатолія Валерійовича в рамках Проекту "Е-рішення". Депутати підтримали одноголосно.

Завдяки плідній співпраці депутатів та попередньому обговоренню на профільних депутатських комісіях сесія завершила роботу, розглянувши всі питання порядку денного та прийнявши відповідні рішення.

Детальніше з рішеннями можливо ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1582/rshennya-priynyat-na-chergovy-55-ses-7-sklikannya-22-travnya-2019-roku.html

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр) відділу інформаційно-

аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

22.05.2019