Відбулось засідання чергової 15 сесії 7 скликання

30 серпня та 02 вересня 2016 року відбулась 15 чергова сесія Ніжинської міської ради VII скликання. Засідання відбулося за участі міського голови Анатолія Лінника, секретаря міського голови Валерія Салогуба та депутатів Ніжинської міської ради.

На початку другої частини засідання секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб зачитав подяку голови Попаснянського району за надану можливість дітям із зони АТО відпочити у дитячому заміському таборі с. Вертіївка за рахунок бюджету міста Ніжина.

У ході засідання були прийняті наступні рішення:

- Про внесення змін до Положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради Чернігівської області шляхом викладення його в новій редакції.

- Про внесення доповнень до Положення про комісію з питань надання матеріальної допомоги жителям м. Ніжина.

- Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів та посадових осіб місцевого самоврядування міста Ніжина Чернігівської області.

- Про затвердження Положення «Про громадський бюджет міста Ніжина Чернігівської області»

- Про затвердження структури та загальної чисельності Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області

- Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

- Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам.

- Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради №32-10/2016 від 20-25.04.2016 « Про затвердження типових варіантів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності з метою розміщення на території міста Ніжин».та інші.

Відправлено на доопрацювання:

- Про затвердження списку присяжних та списку народних засідателів Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області.

- Про затвердження комплексної схеми тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Московській, вул. Незалежності, вул. Шевченка в м. Ніжині

- Про затвердження Положення про муніципальну відзнаку Ніжинської міської ради Чернігівської області – медаль «Захиснику Ніжинщини»

Не прийнято:

- Про затвердження Положення про наглядову раду комунального підприємства Ніжинської міської ради

- Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.

- Про дозвіл на проведення реконструкції вхідного вузла до нежитлових приміщень комунальної власності, за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 11/82

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

08.09.2016