Відбулось засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань

Сьогодні, 18 грудня, в великій залі міськвиконкому відбулось засідання постійної комісія міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало.

Під час засідання члени комісії розглянули проекти рішень Ніжинської міської ради. На порядок денний були винесені питання про продовження договорів оренди приміщень, які знаходяться в комунальній власності, про припинення договорів оренди нерухомого майна, про затвердження правил утримання домашніх тварин на території Ніжинської міської ОТГ.

Начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко доповідаючи про проект рішення щодо утримання домашніх тварин, проінформував, що на Управління надходять численні звернення щодо критичної ситуації з безпритульними тваринами на території ОТГ. Значна кількість тварин потрапляє на вулиці міста з приватного сектору. Для впорядкування ситуації з тваринами на території міста виникла необхідність із затвердження Правил утримання домашніх тварин на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади. Прийняття даного проекту буде черговим кроком до вирішення проблеми з безпритульними тваринами.

Усі проекти рішень порядку денного комісія детально вивчила і рекомендувала на розгляд чергового пленарного засідання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Лілія Ломакіна

18.12.2019