Відбулось засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

19 лютого відбулось засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники відділів та управлінь виконавчих органів ради.

На комісії розглядалися проекти рішень, які стосувалися передачі на балансовий облік майна комунальної власності; переліку об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації; припинення договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади тощо.

Також члени комісії підтримали проект рішення «Про надання згоди на добровільне приєднання Переяслівської сільської територіальної громади Ніжинського району до Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади». Проект рішення підготовлений на підставі листа Переяслівського сільського голови від 10.02.2020 року щодо ініціювання добровільного приєднання Переяслівської сільської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області (село Переяслівка) до Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади Чернігівської області, а також для забезпечення потреб та інтересів жителів села.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

19.02.2020