Відбулось засідання штабу з підготовки житлово-комунальних підприємств та служб життєзабезпечення міста щодо роботи в осінньо-зимовий період

05 вересня у малій залі виконавчого комітету відбулось засідання штабу по організації та контролю за підготовкою житлово-комунальних підприємств та служб життєзабезпечення міста щодо роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020рр. за участі міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівника штабу Григорія Олійника, заступника міського голови Сергія Дзюби, радника міського голови Сергія Осадчого та керівників комунальних підприємств та служб міста.

З метою належної підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років управліннями, службами, житлово-комунальними підприємствами та бюджетними установами міста розроблені заходи щодо сталого та безперебійного функціонування їх підприємств та проводяться роботи по їх виконанню.

Керівники житлово-комунальних підприємств та об’єктів соціальної сфери звітували про стан виконання заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду. Також обговорили ключові організаційні питання та проблемні ситуації, що виникають у ході підготовки.

Відповідно до комплексних планів з підготовки житлово-комунальних підприємств, об’єктів соціального призначення та комунальної інфраструктури міста та для забезпечення сталої роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 р. на всіх підприємствах і установах були розроблені та складені графіки виконання робіт та підготовлено і створено необхідний запас паливно-мастильних матеріалів. Всі комунальні підприємства та заклади готові до осінньо-зимового періоду на 90%.

Міський голова Анатолій Лінник вказав на недоліки у роботі підприємств та зазначив, що потрібно працювати не на процес, а на результат.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівник штабу Григорій Олійник доручив всім керівникам підприємств, установ, організацій переглянути алгоритм дій за призначенням у разі надзвичайної ситуації у зимовий період для своєчасного реагування.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

06.09.2019