Відбулось засідання виконавчаго комітету

16 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.    

На порядок денний вцілому винесено 16 проектів рішень.

Прийнято рішення щодо організації перевезень у місті. Визначено оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті – ТОВ Чернігівська транспортна компанія та переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування №7, яким стало ТОВ «ПАССЕРВІС».

Затвердили схеми посадки дерев в м.Ніжині. Відповідно до даних схем управління житлово-комунального господарства розпочало організацію осінньої висадки дерев по вул. Московська та Вороб’ївська Набережна біля річки Остер.

Розглянули проекти, які стосувалися фінансових видатків підприємств та установ, питань захисту прав дитини.

Одноголосно прийнято рішення «Про фінансування видатків на здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення місцевих виборів». Для Ніжинської міської територіальної виборчої комісії Ніжинського району Чернігівської області придбають засоби індивідуального захисту, інші антисептичні препарати, деззасоби, необхідне обладнання та матеріали, передбачені «Порядком здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів», затвердженого постановою кабінету міністрів України № 846 від 14.09.2020 року (на загальну суму 20000 грн. за рахунок видатків на запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха).

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу на порядок голосування хворих на COVID-19 за місцем проживання.

Анатолій Лінник зазначив, що выдбулося спільне засідання Державної комісії та обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 19 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування і м.Ніжин потрапило до «червоної» зони. Але на сьогодні офіційно не опубліковано протокол обласної комісії щодо переліку обмежень стосовно «червоної» зони.

Як тільки надійте протокол Чернігівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо карантинних обмежень – документ буде оприлюднений на офіційному веб-сайті Ніжинської міської ради.

Слідкуйте за офіційними новинами.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук


16.10.2020