Відбулося чергове засідання виконкому

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій та ЗМІ. На порядку денному був 1 проект рішення та 6 проектів рішень подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про фінансування заходів міської цільової програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток м. Ніжина, здійснення представницьких та інших заходів на 2019 рік.

2.Про затвердження зовнішнього вигляду пам'ятного знаку «Дзвони Чорнобиля» (схеми розміщення гранітних плит)

3.Про фінансування заходів міської програми «Молодь Ніжина» на період до 2020 року, затвердженої рішенням Ніжинської міської ради від 16.01.2019року № 6-50/ 2019 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2019 рік».

4.Про відзначення Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

5.Про затвердження висновків незалежних оцінок про вартість об’єктів міської комунальної власності.

6.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

7.Про розгляд матеріалів опікунської ради.

Різне:

1.Про розгляд листа дирекції КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтва імені М.Заньковецької» щодо сприяння і підтримки у проведенні благодійного концерту зведеного духового та естрадного оркестрів коледжу.

Проект рішення «Про затвердження зовнішнього вигляду пам'ятного знаку «Дзвони Чорнобиля» (схеми розміщення гранітних плит)» представляла начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Вікторія Мироненко, яка зазначила що на меморіальний знак учасникам ліквідації катастрофи Чорнобильської атомної електростанції (ЧАС) по вул. 3-й Мікрорайон у м. Ніжин додатково встановлять іменні гранітні плити учасників, які загинули під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (пропозиція надійшла від родин загиблих).

Міський голова Анатолій Лінник під час розгляду даного питання також надав протокольне доручення головному архітектору Вікторії Борисівні додатково вивчити на засіданні містобудівної ради питання щодо розміщення хреста (розмір та місце розташування) на пам’ятному знаку «Дзвони Чорнобиля». Дана пропозиція надійшла також від родин загиблих учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції (ЧАС) та священнослужителів.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

начальник відділу інформаціно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

23.05.2019