Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Канікули перенесено у період з 15 по 30 жовтня

13 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На порядок денний винесено 4 проекти рішень, а саме: «Про надання житла», «Про перенесення терміну осінніх канікул у закладах загальної середньої освіти міста Ніжина у 2020/2021 навчальному році», «Про початок опалювального сезону 2020-2021 рр. у комунальному некомерційному підприємстві "Ніжинська центральна міська лікарня ім. Миколи Галицького", комунальному-лікувально-профілактичному закладі "Ніжинський міський пологовий будинок", Ніжинському дитячому будинку-інтернаті».   .

Стрімке підвищення рівня захворюваності на COVID-19, а також збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників та здобувачів освіти потребує вжиття невідкладних додаткових заходів, спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу.

Тож керівникам закладів загальної середньої освіти рекомендовано перенести терміни канікул у І семестрі 2020/2021 навчального року у період з 15.10.2020 року по 30.10.2020 року, з метою вжиття невідкладних додаткових заходів, спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу в умовах пандемії, переривання ланцюжків зараження передачі небезпечної інфекції, для забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу.

Під час засідання адміністрація ТОВ "НіжинТеплоМережі" звернулася до ніжинців щодо оплати боргів за теплопостачання.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук


13.10.2020