Відбулося засідання адміністративної комісії

18 лютого відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради під головуванням начальника відділу юридично-кадрового забезпечення виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області В’ячеслава Леги.

На засіданні були присутні 6 членів адмінкомісії. Було розглянуто 17 справ про адміністративне правопорушення, в 11 з них прийнято рішення про стягнення штрафу з громадян в мінімальному розмірі - 340 грн.

Громадяни мають сплатити штраф протягом 15 днів, в іншому випадку, якщо кошти будуть стягнені виконавчою службою, то сума штрафу подвоюється. По іншим справам провадження закриті з причин передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення, зокрема відсутність складу правопорушення у діях особи.

Довідково: комісія розглядає адміністративні справи здебільшого пов’язані з порушенням правил благоустрою територій міста Ніжина, справи про адмінправопорушення щодо продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім вчинені мешканцями Ніжинської міської територіальної громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю   

18.02.2022