Відбулося засідання постійної комісії

18 лютого відбулося засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, інвестиційної діяльності, бюджету та фінансів під головуванням Володимира Мамедова.

На засідання були присутні: перший заступник міського голови Федір Вовченко, заступниця міського голови Ірина Грозенко, депутати Ніжинської міської ради та керівники медичних установ Ніжина. На початку засідання були заслухані звіти генеральних директорів медичних закладів Ніжина.

Також на порядок денний були винесені наступні питання:

- Про внесення змін в Додаток 30 до рішення Ніжинської міської ради «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2021-2023 роки»,

- Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності 16 ДПРЧ (м. Ніжин) 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2022 рік,

- Про виконання місцевих\регіональних цільових програм головним розпорядником коштів – відділом з питань фізичної культури та спорт Ніжинської міської ради Чернігівської області на 2021 рік,

- Про виконання місцевих\регіональних цільових програм головним розпорядником коштів – управління культури і туризму Ніжинської міської ради Чернігівської області за 2021 рік.

- Про виконання місцевих\регіональних цільових програм головним розпорядником коштів – Управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради Чернігівської області за 2021 рік.

- Про встановлення розподілу орендної плати для комунального підприємства «Оренда комунального майна» Ніжинської міської ради Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

 

18.02.2022