Відбулося засідання депутатської комісії з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молодіжної політики та спорту

09 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молодіжної політики та спорту під керівництвом Світлани Кірсанової.
Депутати розглянули проєкти рішення соціально-гуманітарного напрямку та рекомендували на розгляд чергової сесії. Зокрема, проєкти стосувалися перейменування загальноосвітніх закладів та дошкільних навчальних закладів відповідно до чинного законодавства.
Також підтримали проєкт «Про внесення змін та затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти в новій редакції». Зміни стосуються переліку документів, які подаються для участі в конкурсі та інші. Одним з документів буде державний сертифікат рівня вільного володіння державною мовою першого ступеня (С1) або другого ступеню (С2), що видається Національною комісією зі стандартів державної мови.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

09.08.2021