Відбулося засідання виконавчого комітету

09 грудня міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету. У засідання взяли участь 7 членів виконавчого комітету, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, радник міського голови Ольга Орел.

На порядок денний внесено 8 проектів рішень.

Начальник відділу з благоустрою, житлових питань, паркування, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко підготувала проект рішення щодо надання повноважень на складання протоколів про адміністративні правопорушення двом головним спеціалістам, інспекторам з паркування відділу.

Другим рішення, яке було винесено Наталією Бойко - це «Про заохочення голів вуличних комітетів міста за підсумками їх роботи у 2021 році». За результатами роботи із 10 голів вуличних комітетів отримають матеріальне заохочення 4. «Протягом року ці особи найбільше працювали з населеннями, з комунальними службами, брали участь у нарадах, зустрічах, які проводилися. Вони є активними учасниками Ради ветеранів та Громадської ради»,- зауважила Наталія Григорівна.

Начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега подав на повторний розгляд заяву Панченко Оксани Василівни щодо погодження межі земельної ділянки площею 0,0936 га з кадастровим номером 7410400000:04:020:0122 з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: вул. Ніжинозерська, 24 в м. Ніжині.

Начальник відділу комунального майна управління комунального майна та земельних відносин Ніна Федчун подала на розгляд проект рішення щодо зміни статусу частини приміщення, за адресою вул. академіка Амосова, 14а/1 та включити його до житлового фонду Ніжинської територіальної громади, щоб в майбутньому можливо було виділити житло молодим спеціалістам. Другий проект також стосується зміни статусу 4/25 частки нежитлового об’єкта нерухомого майна, комунальної власності, що знаходиться у контурі житлового будинку за адресою: вул.Озерна,21.

Начальник служби у справах дітей Наталія Рацин підготувала кошторис витрат на придбання новорічних подарунків для 1855 дітей соціально уразливих категорій з Новорічними та Різдвяними святами. А також рішення щодо захисту майнових та соціальних прав дітей.

Начальник сектору з питань звернень громадян відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян Ірина Назаріна підготувала проект «Про надання одноразової матеріальної допомоги».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

09.12.2021