Відбулося засідання виконавчого комітету. 2 листопада учні приступають до навчання у звичному режимі

29 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На порядок денний вцілому внесено 8 проектів рішень, які стосувалися організації проведення громадських робіт, переоформлення особових рахунків, видалення зелених насаджень, затвердження протоколу про результати електронних торгів, внесення змін до рішень з метою приведення фактичних видатків до планових щодо фінансування витрат, а також питання, які стосуються майнових та житлових питань дітей.

Одноголосно затвердили персональний склад Громадської ради при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради, до якого увійшло 25 представників інститутів громадянського суспільства на період з 2020 по 2022 роки.

Під час розгляду питання про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина перший заступник міського голови Григорій Олійник повідомив, що в рамках Проекту реконструкції центральної площі буде перенесено зупинку громадського транспорту (від світлофора на площі) та облаштування території біля колишнього магазину Спорттовари (біля АТБ). На наступному тижні розпочинаються роботи по видаленню дерев каштанів, потім приступають до облаштування заїзного карману та прилеглої території.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський висловив загальну думку директорів шкіл, що потрібно приступати до навчального процесу у звичному режимі. Тільки міський ліцей буде працювати за змішаною формою навчання.

Заняття в Ніжинських загально-освітніх школах розпочнеться 2 листопада 2020 року.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

29.10.2020