Відбувся тренінг щодо можливостей отримання фінансових засобів

23-24 лютого 2017 року в м. Києві Регіональний екологічний центр для Центральної та Східної Європи (РЕЦ) провів Тренінг щодо можливостей отримання фінансових засобів, залучення коштів та письмового оформлення заявок на отримання грантів.

Тренінг організований в рамках реалізації проектів “Місцеві Плани Дій в Галузі Довкілля та Енергетики» (LEAPs) та "Місцеві Ініціативи для Сталої України" (LINK), метою яких є інтеграція екологічних та енергетичних питань в місцеві процеси планування та посилення місцевого потенціалу для диверсифікації джерел та варіантів розвитку для ресурсоефективної економіки та об'єднання політичних діячів, представників бізнесу та громадянського суспільства на місцевому рівні для проведення позитивних змін в Україні. Учасниками тренінгу були 10 муніципалітетів, що беруть участь в цих проектах.

Делегацію від м. Ніжина представили перший заступник міського голови Григорій Олійник, головний спеціаліст сектору з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Віра Топіха, начальник сектору енергоефективності, енергозбереження та інноваційної діяльності Тетяна Кравчук та голова громадської організації «Центр розвитку громад «Перспектива» Світлана Рожок.

Другий день тренінгу був присвячений презентації проектних пропозицій муніципалітетів для отримання гранту в рамках проекту LINK. Ніжин представив проектну пропозицію на встановлення геліосистеми для гарячого водопостачання в дитячих садочках міста.

Сектор з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності
27.02.2017