Засідання комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, антикорупційної політики

24 лютого відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Головуючий засідання Олег Вікторович Щербак подав на розгляд членів комісії 17 проектів рішень та «Різне». Серед них було представлено проект рішення «Про делегування повноважень виконавчому комітету Ніжинської міської радищодо погодження зміндо інвестиційної програмиКП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» на 2017 рік». Документ підготований зметою забезпечення своєчасного та оперативного погодження змін до інвестиційної програми КП «НУВКГ». У разі виникнення нагальної потреби у здійсненні закупівель у зв’язку з особливими економічними, соціальними, правовими чи іншими обставинами, яких не можливо було передбачити, особливо, закупівель, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварій чи надзвичайних ситуацій.

Згідно з проектом рішення «Про внесення змін в рішення дев’ятої сесії VII скликання від 30-31 березня 2016 року № 31-9/2016 «Про затвердження розрахункових схем розміщення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва» погоджено внести наступні зміни: виключити деякі пункти в рішенні дев’ятої сесії VII скликання від 30-31 березня 2016 року № 31-9/2016 «Про затвердження розрахункових схем розміщення земельних ділянок для індивідуального житлового ( садибного) будівництва в м.Ніжині по вул. Мозгалевського та по пров. Базовому», у зв’язку з тим, що ділянки під садибну забудову розташовано в санітарно-захисній зоні кладовищі не можуть бути використані за вказаним призначенням.

Проекти рішень обговорено і винесено на розгляд сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

27.02.2017