Відбувся відкритий кубок м. Ніжина з футболу серед юнаків 2007 р.н.

В рамках святкування Дня міста та за ініціативи міського голови Анатолія Лінника, 23 травня на міському стадіоні «Спартак» відбувся відкритий кубок м. Ніжина з футболу серед юнаків 2007 р. н. Дані змагання можемо назвати міжнародними, оскільки в них взяли участь не тільки команди з м. Прилук, м.Конотопа, м.Ніжина, а й команда з міста Ярославія Республіки Польща.

Почесними гостями спортивних змагань були міський голова Анатолій Лінник, депутат міської ради, голова Федерації з футболу Ніжина Володимир Мамедов та делегація з Республіки Польща. Пані Барбара та пан Маріус. прибули на запрошення Ніжинської культурно-просвітницької спілки українських громадян польського походження «Астер».

Урочистості розпочалися з вітального слова очільника міста Анатолія Валерійовича Лінника та піднятті Прапора України та Польщі під Гімн України та Гімн Польщі.

Перша гра розпочалася між командами з Ніжина та з Прилук, а команда з Польщі зіграла з командою з м.Конотоп.

Чотири команди одночасно грали на футбольному полі, яке було розділено на дві частини. Було проведено шість ігор.

За результатами гри почесне перше місце отримала футбольна команда – ДЮСШ Ніжин. Друге місце – ДЮСШ Конотоп. Третє місце посіла футбольна команда з міста Ярославія з Республіки Польща.

Переможці гостинно привітали команду з Польщі та обмінялися цінними подарунки.

Всі у часники змагань нагороджені медалями та кубками.

Святковий настрій учасникам подарував естрадно-гімнастичний колектив «Ефект».

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

23.05.2019