Відзначення 31 річниці з дня катастрофи на ЧАЕС

Сьогодні, з нагоди 31 річниці з дня трaгедії нa Чoрнoбильcькій AЕC, міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко та депутати міської ради Ігор і Олександр Шалай вітали ліквідаторів ЧАЕС.

Першим привітав Анатолій Лінник.«Чорнобиль став символом великої біди та незліченних втрат. Масштаби цієї трагедії могли бути значно більшими, якби не мужність і самопожертва героїв-ліквідаторів. Не маючи часу на роздуми, не думаючи про нагороди, відзнаки, пільги, ризикуючи власним здоров’ям і життям, ви рятували людство від страшної катастрофи.Низький уклін вам за мужність, за героїзм, за силу духу!

Ми завжди пам'ятатимемо і цінуватимемо вашу самопожертву, те, що ви пройшли через усі кола ядерного пекла заради збереження життя і здоров'я наступних поколінь.

Нехай щира вдячність сучасників та нащадків завжди зігріває ваші серця! Від усього серця зичу вам міцного здоров'я, невичерпної енергії. Нехай у ваших родинах завжди панують добробут, злагода та затишок!» - зазначив міський голова.

Після привітання Анатолій Валерійович вручив подяки учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС за активну життєву позицію, мужність і героїзм, вагомий особистий внесок у справу захисту українського народу від наслідків найбільшої техногенної катастрофи сучасності:

Батраку Іллі Андрійовичу;

Курилу Андрію Івановичу;

Гуку Станіславу Володимировичу;

Шкуро Петру Івановичу;

Вадюхіну Геннадію Володимировичу;

Ярмаку Володимиру Володимировичу;

Вороні Володимиру Миколайовичу;

Беспалому Володимиру Миколайовичу;

Антиповій Валентині Іванівні;

Левенець Ніні Миколаївні.

Потому слово взяв Олександр Шалай. Він сказав багато теплих слів на адресу ліквідаторів, побажав міцного здоров’я, мирного неба над головою і всіляких гараздів присутнім.

Долучився до слів Олександра Віталійовича Ігор Шалай, зазначивши, що депутатський корпус зробить все можливе для подальшого збереження памяті про подвиг ліквідаторів, підтримуватиме їх, надаватиме посильну допомогу.

Чорнобильці подякували за теплий прийом, допомогу та постійну підтримку їх громадської організації з боку місцевої влади та депутатів.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

26.04.2017